Nieuwbouw of verbouwen in Numansdorp


Nieuwbouw of verbouwen in Numansdorp? Zo pak je dat aan!

Heb je een nieuw huis gekocht in Numansdorp of ben je bezig met een nieuwbouwhuis in onze regio? Superleuk! Het is belangrijk om het zo goed mogelijk aan te pakken, zodat je niet snel weer hoeft te verbouwen. In deze blog krijg je wat tips hoe je dat aanpakt in de omgeving van Numansdorp.

Nieuwbouw in Numansdorp

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht in Numansdorp en moet je dit zelf nog afwerken? Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar je kunt ook bijvoorbeeld stukadoors inhuren om dit snel af te werken. Tegenwoordig is het naast stucen populair om dunpleister nieuwbouw te gebruiken. Dit heeft hetzelfde resultaat als stucen, alleen gaat het sneller en krijg je minder afval. Ben je zelf een echte vakman of heb je iemand nodig die het voor jou doet? In Numansdorp zijn genoeg bedrijven en mensen die dit voor je kunnen regelen.

Verbouwen in Numansdorp

Verbouwen is heel anders dan het afwerken van een nieuwbouwhuis, maar net zo belangrijk. Bij verbouwen moet je eerst slopen, dan weer opnieuw opbouwen en uiteindelijk alles afwerken en maken naar jouw smaak en stijl. Heb je hier hulp bij nodig? Ook hiervoor zijn er genoeg bedrijven in Numansdorp die jou hierbij kunnen helpen. Het leuke aan zowel een nieuwbouwwoning als het verbouwen van een oud huis is dat je het volledig naar eigen smaak kunt doen. Als je graag de woning anders wilt indelen, is dit vaak mogelijk. Je kunt eigen keuzes maken met betrekking tot de kleuren, behang, patronen, vloeren, tegels en inrichting.

klussen in Numansdorp

Over Numansdorp

Zou je wel naar Numansdorp willen verhuizen of ben je net nieuw hier? Welkom! Numansdorp is een dorp in de provincie Zuid-Holland. Het ligt in de Hoeksche waard en telt ongeveer 10.000 inwoners. De ligging van het dorp is aan de rivier de Binnenbedijkte Maas. Al sinds de 12e eeuw bestaat Numansdorp. Eerst was het een handelsplaats door de handige ligging aan de Binnenbedijkte Maas en de Oude Maas.

Na de Tachtigjarige oorlog bloeide het dorp in de 19e eeuw weer op. Het dorp was een belangrijk centrum voor landbouw en visserij. In de 20e eeuw is Numansdorp een forensendorp geworden en hierdoor is het inwonersaantal sterk toegenomen.

Numansdorp ligt vlakbij het mooie Zeeland, maar ook een half uurtje van Rotterdam af. In 46 minuten ben je in Den Haag en in 40 minuten ben je in BelgiŽ. Je kunt alle kanten op dus!

Er zijn veel restaurants, winkels, bedrijven, hotels en sportverenigingen in Numansdorp waar je terecht kunt. Er is voor iedereen wel wat te doen! Ook zijn er veel bekende fietsroutes die door het dorp gaan, dus daar zul je ook de drukte van merken. Je ervaart in Numansdorp de rust van een dorp, terwijl er veel te doen is en je vlakbij de grote stad zit. De perfecte ligging dus!
Homepage Numansdorp

Blog